Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Kaipaatko pysähtymistä arjessa hyvässä seurassa? Täältä löydät tarjoamani palvelut hintoineen. Mikäli et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy.

Seksipalvelut

Tarjoan seksipalveluita tyttöystävätyyliin. Tykkään olla lähellä ja läsnä, aidossa vuorovaikutuksessa. Haluan tarjota kiireettömän kokemuksen kelloa vilkuilematta. Tykkään koskea ja tulla kosketuksi, suukotella.

Olen turvallista seuraa, käytän aina kondomia niin yhdynnässä kuin suuseksissäkin. Huolehdin myös muusta terveydestä enkä koskaan tule millään tavalla kipeänä tapaamiseen. Toivon samaa myös Sinulta, on parempi perua jos olo on flunssainen tai muuten kipeä.

Minulla ei ole paikkaa, ajelen sujuvasti luoksesi Oulu-Tornio-välillä. Arvostan tapaamisten sopimista ajoissa, esimerkiksi edellisenä päivänä sopiessa pääsemme paremmin hyvään yhteisymmärrykseen.

Hinta

200€ Tunti
300€ Kaksi tuntia

Pidemmät ajat onnistuu kun olemme ensin tavanneet tai puhuneet videopuhelun.

Seksitön seura

Seksitön seura on sinulle joka kaipaat ihan vain seuraa. Keskustelua, halaamista. Ehkä kahvittelua, lounastreffejä tai illallisseuraa. Olen empaattinen, puhelias, avoin ja hyvä kuuntelemaan, kanssani on helppoa olla. Tapaamisemme jäävät vain meidän välisiksi, en juoruile asioitasi muille.

70€ Tunti

OnlyFans

Ne paljastavimmat kuvat löytyvät OnlyFansista! Maltillisella 7$ kuukausihinnalla kaikki kuvat ja videot nähtävissä. Uutta materiaalia lataan kerran-kaksi viikossa. Viestittelen fanieni kanssa, kuuntelen toiveita ja pyrin toteuttamaan niitä. En sensuroi kuvia enkä peittele kasvojani.