Siirry suoraan sisältöön

Miksi myin seksiä?

Minulta on paljon kysytty miksi myin seksiä ja lähes yhtä usein arveltu helpon rahan kiinnostaneen. Ikäänkuin seksin myynnin ainoa aspekti olisi raha ja ikäänkuin raha kuittaisi kaikki alaan liittyvät negatiiviset ilmiöt. Toinen usein toistuva kuvitelma on kyltymätön nymfo, joka asiakkaiden kautta toteuttaa omia seksuaalisia tarpeitaan.

Nuorena

Minua on aina kiehtonut ihmisen biologia, seksi, nautinto, seksuaalisuus. Pidin miestenlehtien malleja kauniina ja rohkeina, haaveilin olevani joskus pornolehdessä tai -videolla. En vain ollut mielestäni tarpeeksi malli-ainesta. Olen aina nauttinut seksistä ja seksi on minulle tärkeää. Olin suhteessa tai en. 90-luvulla kaltaiseni seksuaalisesti utelias nainen sai nopeasti huoran maineen. Tajusin, että naisen seksuaalisuuden rajaaminen on keino sosiaalisesti kontrolloida naisia ja päätin olla välittämättä siitä. Loppuviimein oikeasti kenellekään ei kuulu kenen kanssa panen ja miksi. Huoran maine minulla oli jo ennen kuin olin koskaan myynyt seksiä.

Tutustuin parikymppisenä nuoreen naiseen, joka kertoi rahoittavansa elämäänsä seksiä myymällä. Hän neuvoi minut alkuun, tutustutti Sihteeriopisto-sivuihin ja päätin kokeilla. Ensimmäinen kerta jännitti älyttömästi, onneksi sain valikoitua ensimmäiseksi asiakkaaksi maksullisen seksin piireissä jo kokeneemman herran. Tunti meni hyvin ja minulla oli riehakkaan euforinen olo jälkikäteen. Tuntui ettei jalat kanna.

Suunnittelin tarkkaan omat kuvioni kun päätin alkaa myymään seksiä enemmän kuin satunnaisesti. Perustin myös yrityksen, koska en halunnut rahaa joka ei saa näkyä missään. Ajatukseni oli hyvin perinteinen; kohtuulliset tulot, oma auto, talo ja kultainen noutaja. Mitään kiinteää kun Suomessa ei voi omistaa jos ei ole jonkinlaisia verotettavia tuloja.

Opiskelin korkeakoulussa samaan aikaan kun sivutyönä hupakoin. Koin onnistumisia huorana ja sain melko nopeasti rakennettua vakkaripiirin, työnteko oli mukavaa, asiakkaat kivoja mutta. Myin nuorena lähinnä puolen tunnin ja tunnin aikoja, harvemmin pidempiä. Vaikka asiakkaani olivat valtaosin mukavia, tuli ajoittain olo että haluaisin tulla nähdyksi muunakin kuin hetken viihteenä vaikka hetken viihteenä oli myös hauskaa.

Nuorena huorasin noin kolme vuotta, kunnes rakastuin ja tuntui oikealta lopettaa seksin myyminen. Ajoittain suhteen aikana kaipasin hupakoimaan. Jännitystä, vaihtuvia naamoja sekä huomiota.

Aikuisena naisena

Tauko seksin myynnissä kesti seitsemän vuotta. Päätös paluusta oli helppo. Sihteeriopisto oli vaihtunut sexwork.netiksi, parituslainsäädäntö kiristynyt ja ilmoitusmyynti siirtynyt ulkomaille. Kun laitoin ilmoituksen uudestaan, sain valtavasti tervetuloa takaisin-viestejä ja monet vanhat tutut palasivat asiakkaaksi. Alkuun myymäni ajat olivat puolta tuntia tai tuntia mutta melko nopeasti aloin profiloitumaan paitsi BDSM-henkiseksi, myös tyttöystävätyyliseksi. GFE oli ehdottomasti mun juttu, tykkäsin asiakkaista joilla oli kosketuksen ja nähdyksi tulemisen kaipuu, jotka halusivat pitempiä aikoja ja juttelua, halailua, seurustelua. Ravintolassa käymistä, reissaamista, syvällisiäkin keskusteluja.

Viihdyin varsinkin pitkissä, usean tunnnin tai päivien tapaamisissa. Muutamassa vuodessa asiakaskuntani oli hyvin vakiintunut, paluuprosentti oli korkea ja palaavat asiakkaat usein alkoivat ottamaan pidempiä aikoja kanssani. Puolituntinen alkoi olla harvinaisuus ja se sopi minulle paremmin kuin hyvin.

Aikuisena naisena seksinmyynnin suurimmat syyt olivatkin halu olla läsnä, halu tarjota hyväksyntää, halu tuottaa nautintoa, halu tarjota mahdollisuus seksiin myös niille, joille se ei maksuttomasti ole käytännössä mahdollista. Mitä kauemmin olin seksiä myynyt, sitä seuralaisemmaksi tyylini muuttui. Raha oli sivutuote joka muissakin töissä on läsnä, mutta ei työnteon syvin tarkoitus tai motivaation lähde. Sain työssä seksuaalista nautintoa, mutta en myynyt seksiä omien tarpeideni vuoksi.

1 kommentti artikkeliin “Miksi myin seksiä?”

  1. Hienoa! Olen tavannut kaksi kaltaisiasi seksityöntekijää. Heidän kohtaamisensa muutti käsitykseni koko alasta. Myös itse muutuin.

    Juuri tuo kohtaaminen, josta kirjoitat, oli minulle tärkeää. Ensimmäistä kertaa elämässäni koin tulleeni nähdyksi omana itsenäni ja bonuksena vielä mieliin jäänyt ihana nautinnon hetki.

    Kiitos että olette olemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *