Siirry suoraan sisältöön

Leluilla nautinnollisempaa

  • tehnyt

Postaus sisältää * merkittyjä markkinointilinkkejä

Syksy, mikä ihana syy nauttia seksistä vielä vähän enemmän ja järisyttävämmin. Yksin tai yhdessä, tässä postauksessa keskityn enemmän leluihin naiselle. Jokainen nainen on seksuaalisuudeltaan upea ja nautinnossaan erilainen, yksi juttu ei todellakaan toimi kaikille. Orgasmi sen sijaan on jokanaisen oikeus ja tähän halusin nostaa erilaisia, eri tavoin nautintoa tuottavia tuotteita.

Suoraan klitorikselle

Aftonbladetin testin voittaja Irresistible Kissable- klitorisstimulaattori* joka vie nautinnon huipulle hyväilemällä klittaa air wave teknologialla eli paineaalloin. Se ei siis suoraan koske klitorista, joten nauttimista voi jatkaa ja jatkaa ja jatkaa, kunhan muistat ladata sen välillä.. Itse laite on hiljainen. Muotoilultaan kaunis ja saatavilla kolmessa värissä; ajaton musta, iloinen pinkki ja syksyinen lila. Sopii käytettäväksi yksinäisten iltojen iloksi tai yhteisille tutkimusretkille.

Lovense Lush 2 G-pistevibraattori*

Yhteisiin iloihin myös puhelinsovelluksella ohjattava G-pistevibraattori. Tämän ihanan pikkulelun avulla voit hemmotella partneriasi matkan päästä. Tai halutessasi kiusata, päästää lähelle laukeamista antamatta kuitenkaan. Vibra osuu ihanasti G-pisteeseen, materiaali on pehmeää ja joustavaa silikonia. 90minuutin latauksella yli neljä tuntia portaattomasti säätyvää värinää.

Palkittua muotoilua

Kehuttu Fun Factoryn laadukas Miss Bi tuplavibraattori* on valmis viemään sinut uusiin sfääreihin kahdella erikseen säätyvällä tehokkaalla moottorilla. Kuusi nopeutta ja kuusi rytmiä kummassakin moottorissa pelastaa yksinäiset illat tai tarjoaa kumppanillesi lukuisia variaatioita tuottaa nautintoa. Vibraattori on valmistettua lääketieteellisestä silikonista ja se on ladattavissa mukana tulevalla usb-kaapelilla. Näppäinlukon ansiosta se ei tule aiheuttamaan ylimääräisiä surinoita matkalaukussa. Väreissä löytyy musta, sininen, pinkki ja lila.

Kivun ja nautinnon rajoille

Nämä Fifty Shades of Grey nänninipistimet* säätyvät portaattomasti makusi mukaan joko herkistämään tai nipistämään kipeästi. Nipistimet ovat tyylikkään metalliset ja ne sopivat myös kipuaistimuksiin tutustuville. Metallipallot tuovat lisästimulaatiota liikkuessaan. Nipistimien pää on miellyttävää silikonia.

Uusiin tutkimusmatkoihin


Peppuleikeistä kiinnostuneille ja niihin uteliaasti tutustuville oivallinen Aloittelijan Anaalipakkaus ja A-Z Opas*. Sisältää englanninkielisen opasvihkosen turvalliseen tutkimusretkeen anaaliseksin kiehtovaan maailmaan, anaalisuihkun siistiytymiseen, rentoutussuihkeen ja liukuvoiteen sekä pienen anustapin. Rentoutussuihke ja liukuvoide ovat vesipohjaisia ja kondomiturvallisia, anustappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *