Siirry suoraan sisältöön

Hallitse orgasmiasi

  • tehnyt

Paras asia, minkä ilotyttönä opin, oli kuinka nauttia seksistä partnerista riippumatta.

Kun panee työkseen, on mukavaa kun osaa itse hallita nautiontoaan. Siitä on muussakin elämässä hyötyä, koska naisen orgasmi helppottaa jännityksiä, kipuja, laukaisee stressiä, lisää hyvinvointia noin yleisesti. Kaikki asiakkaat eivät ole unelmarakastajia, joten orgasmin saaminen ei ole itsestäänselvyys.

Yksin

Orgasmin hallitsemisen perusta on itsetuntemus. Ymmärrys siitä, mistä itse pitää, miten kokee eri asiat. Rentoutuminen ja itsensä sekä reaktioidensa hyväksyminen. Me naiset olemme kaikki erilaisia, kaikki tykkää vähän eri jutuista, jokaisen tehtävä on löytää se oma juttu. Masturbointi ja lelut ovat itseensä ja seksuaalisuuteensa tutustuessa hyvä apuväline. Jokainen orgasmi lisää seksuaalista itsetuntemusta ja itsevarmuutta, mutta edes itsetyydytyksen automaattinen päämärä ei aina ole orgasmi. Itseään voi ja kannattaa hyväillä ilman paineita saamisesta, laukeamisesta. Kosketuksella itsessään on hyväätekeviä ominaisuuksia ja yksi itseensä tutustumisen päämäärä voikin olla tutkimusmatka erilaisten fiilisten vaikutuksesta kokemukseen kosketuksesta.

Itse asiassa orgasmi on siitä jännä juttu, että mitä pontevammin sitä jahtaa ja tavoittelee, sitä varmemmin se laukkaa karkuun. Orgasmi ei myöskään ole yksiselitteinen, ainoa nautinnon mittari tai seksin laadun tae.

Jotta orgasmin saaminen helpottuisi, orgasmin saamisen ajatuksesta kannattaa luopua. Sen sijaan kosketa itseäsi monipuolisesti, kaikkialta. Hyväile kasvoja, silitä hiuksia, tukista. Sivele rintoja, purista niitä eri tavoin, eri intensiteetillä. Koskettele vartalosi kaaria sormenpäillä, nahkavyöllä, kämmenselällä. Suihkussa hiero itseäsi kaikkialta vedellä ja saippualla. Keskity kuivatessa tuntemaan miltä tuntuu pyyhkeen hankaus, entä taputtelu? Älä kiirehdi jalkojen väliin vaan tutustu myös kaikkeen muuhun itsessäsi. Niihinkin paikkoihin, joita et ensimmäisenä hahmota erogeenisenä. Ota huomioon kuukautiskierron vaikutus, esimerkiksi rinnat ja vatsa tuntuvat usein erilaisilta eri kierron vaiheissa.

Yhdessä

Ihmisen tärkein seksuaalinen työkalu on korvien välissä. Seksistä kannattaa puhua, haasteista, tarpeista, toiveista, rajoista. Peloista, ehkäisystä, fetisseistä. Puhuminen lisää ymmärrystä mutta puhe seksistä kannattaa hoitaa aktin ulkopuolella.

Kun on aika toimia, kohtaa partnerisi, katso häntä silmiin ja salli hänen katsoa sinua. Aisti lämpö, tuoksu. Luota omaan arvioosi tilanteesta ja kosketa kumppaniasi tutkivasti ja seuraa reaktioita, luota aisteihisi, ne kyllä ohjaavat. Ota vastuu omasta osuudestasi nautinnosta mutta älä ylianalysoi. Ohjaa partneria olemuksellasi, eleillä, käsillä ja sanoin. Seksuaalisuus on koodattu ihmisen ytimeen, se on osa ihmisyyttä, sielua. Vaistot ja vietit vievät kun niille antaa tilaa ja mahdollisuuden. Ole läsnä ja keskity hetkeen, ihmiseen jonka kanssa olet.

Hallitse orgasmiasi
Image by Efes Kitap from Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *